Seznamy 174 Drazba Hlohovec

Seznamy 174 Drazba Hlohovec. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Drazba Unikatnych Aut Z Akcneho Trhaku Vozidla Ktore Prezili Skutocne Divoke Nakrucanie Novy Cas

Tady Drazba Unikatnych Aut Z Akcneho Trhaku Vozidla Ktore Prezili Skutocne Divoke Nakrucanie Novy Cas

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.

Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Drazba Spoluvlastnickeho Podilu O Velikosti Id 1 8 Pozemku K U Hlohovec Okdrazby Cz

Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec... Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Licitor Drazby

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č... 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby... 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec.

3 Izbovy Byt Trojizbovy Hlohovec

Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

3 Izbovy Byt Trojizbovy Hlohovec

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. 28 v obci kalná roztoka, ok. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Aukcny Dom

V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli... Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

F Aylmwx6 Fbkm

Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul... Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

Vyber Okres Banovce Nad Bebravoubanska Bystricabanska Stiavnicabardejovbratislava Ibratislava Iibratislava Iiibratislava Ivbratislava Vbreznobytcadetvadolny Kubindunajska Stredacadcagalantagelnica Hlohovechumenneilavakezmarokkomarno

28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión.

3 Izbovy Byt Trojizbovy Hlohovec

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. 28 v obci kalná roztoka, ok. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul... Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

Drazby Sk

Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:.. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! 28 v obci kalná roztoka, ok. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.

Stavebne Pozemky Hlohovec Ponuka Stavebnych Pozemkov Nehnutelnosti Sk

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi... 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Aukcny Dom

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 28 v obci kalná roztoka, ok. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

14 02 2018 Drazba Prodej Domu Tato Nemovitost Lezi V Okrese Vsetin Vyvolavaci Nebo Kupni Cena 156 520 Kc Ziskova Drazba

Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul... Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.

Hlohovec Bazar Sk Bazar Sk

Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr... 28 v obci kalná roztoka, ok. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.

Ponuka 2 Izbovych Bytov Na Predaj V Hlohovci Nehnutelnosti Sk

28 v obci kalná roztoka, ok.. 28 v obci kalná roztoka, ok. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Hlohovec Kompletny Zoznam Novostavieb Novostavby Sk

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.

3 Izbovy Byt Trojizbovy Hlohovec

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:.. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión.

Top Reality Rodinny Dom Hlohovec Drazba Dna 15 10 2021 Cena Je Podľa Znaleckeho Posudku Fotky

Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec... Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.

Vyber Okres Banovce Nad Bebravoubanska Bystricabanska Stiavnicabardejovbratislava Ibratislava Iibratislava Iiibratislava Ivbratislava Vbreznobytcadetvadolny Kubindunajska Stredacadcagalantagelnica Hlohovechumenneilavakezmarokkomarno

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 28 v obci kalná roztoka, ok.. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.

Ponuka Objektov V Hlohovci Nehnutelnosti Sk

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul... Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.

Predaj Rodinny Dom Hlohovec Exkluzivne Halo Reality Rodinne Domy Hlohovec Trnavsky Kraj

Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

C51u5crgq9antm

Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Drazba Rodinneho Domu Zlate Klasy Vyvolavacia Cena 22800 0 Eur Drazobny Agent

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. 28 v obci kalná roztoka, ok. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Licitor Drazby

28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi... Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára.

Top Ponuka Domov Na Drazbu Str 2

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec.. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Licitor Drazby

Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec... Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: 28 v obci kalná roztoka, ok. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

2 Izbovy Byt Hlohovec Predaj X Reality Sk

Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec.. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Dom Drazieb Drazby

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

14 02 2018 Drazba Prodej Domu Tato Nemovitost Lezi V Okrese Vsetin Vyvolavaci Nebo Kupni Cena 156 520 Kc Ziskova Drazba

V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Hlohovec Bazar Sk Bazar Sk

28 v obci kalná roztoka, ok. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! 28 v obci kalná roztoka, ok. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Top Reality Rodinny Dom Hlohovec Drazba Dna 15 10 2021 Cena Je Podľa Znaleckeho Posudku Fotky

Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci ….. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Hlohovec Bazar Sk Str 2 Bazar Sk

V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.

F Aylmwx6 Fbkm

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.

Rodinne Domy Prodej Okres Breclav Sousede Cz

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión... Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Adoc Tips

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č... 28 v obci kalná roztoka, ok. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Rodinne Domy Hlohovec Ponuka Rodinnych Domov Nehnutelnosti Sk

Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára.. .. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Nemovitosti V Hlohovci K Prodeji Pronajmu Drazbe

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní... Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Sledovaniedrazieb Sk

28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli... Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión.

Dom Drazieb Drazby

Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Dom Drazieb Drazby

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. 28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Drazba Na Planete Gij Hlohovec Bazar Sk

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 28 v obci kalná roztoka, ok. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.

Drazba Na Planete Gij Hlohovec Bazar Sk

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. 28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.

Drazba Spoluvlastnickeho Podilu O Velikosti Id 1 8 Pozemku K U Hlohovec Okdrazby Cz

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. 28 v obci kalná roztoka, ok. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

Drazba Spoluvlastnickeho Podilu O Velikosti Id 1 8 Pozemku K U Hlohovec Okdrazby Cz

Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:.. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára... 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Dom Drazieb Drazby

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. 28 v obci kalná roztoka, ok. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Rodinne Domy Hlohovec Ponuka Rodinnych Domov Nehnutelnosti Sk

Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec... Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Drazba Rodinneho Domu Zlate Klasy Vyvolavacia Cena 22800 0 Eur Drazobny Agent

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce X Reality Sk

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Obeckuchyna Sk

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi... 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Dom Drazieb Drazby

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.

40936 Drazba Dvojizoveho Bytu V Dolnom Trhovisti Hlohovec Bazos Sk

28 v obci kalná roztoka, ok. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Predaj Rodinny Dom Hlohovec Exkluzivne Halo Reality Rodinne Domy Hlohovec Trnavsky Kraj

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

Top Reality Rodinny Dom Hlohovec Drazba Dna 15 10 2021 Cena Je Podľa Znaleckeho Posudku Fotky

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. . Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.

2 Izbovy Byt Dvojizbovy Okres Hlohovec

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 28 v obci kalná roztoka, ok. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.

Hlohovec Bazar Sk Str 2 Bazar Sk

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.. . Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.

Top Ponuka Domov Na Drazbu Str 2

Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!.. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára.

Drazba Dvojizoveho Bytu V Dolnom Trhovisti Dolne Trhoviste Bazar Sk

Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

Nemovitosti V Hlohovci K Prodeji Pronajmu Drazbe

Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 28 v obci kalná roztoka, ok. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Vyber Okres Banovce Nad Bebravoubanska Bystricabanska Stiavnicabardejovbratislava Ibratislava Iibratislava Iiibratislava Ivbratislava Vbreznobytcadetvadolny Kubindunajska Stredacadcagalantagelnica Hlohovechumenneilavakezmarokkomarno

Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

Hlohovec Bazar Sk Str 2 Bazar Sk

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec.

Drazby Sk

Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Dom Drazieb Drazby

Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi.. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Vzblgmoqjkc6 M

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 28 v obci kalná roztoka, ok.

Reality Hlohovec Strana 9 X Reality Sk

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi... Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. 28 v obci kalná roztoka, ok. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul.

Top Ponuka Domov Na Drazbu Str 2

Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. 28 v obci kalná roztoka, ok. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Na Predaj Krasny Velky 5iz Rodinny Dom S Garazou Madunice Hlohovec Bazos Sk

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec... V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. 28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.

Dom Drazieb Drazby

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.

40 Rokov Od Svadby Princa Charlesa A Diany Bizarna Drazba Na Tomto Chcu Zarobit Topky Sk

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape... Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Nemovitosti Hlohovec Reality Idnes Cz

Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.

Domy Na Prodej Hlohovec A Okoli Do 5 Km Reality Idnes Cz

Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. 28 v obci kalná roztoka, ok. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

Drazba Bytu 2 Kk 40 M2 Most Ul Visnova Drazby Cz

Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli.. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.

Top Reality Rodinny Dom Hlohovec Drazba Dna 15 10 2021 Cena Je Podľa Znaleckeho Posudku Fotky

Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. 28 v obci kalná roztoka, ok. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. 28 v obci kalná roztoka, ok.. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Hlohovec Bazar Sk Str 2 Bazar Sk

Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión... Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi... Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli... Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Vzblgmoqjkc6 M

Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára... Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape.. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Ponuka Objektov V Hlohovci Nehnutelnosti Sk

25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … 28 v obci kalná roztoka, ok. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby:

Byty Na Predaj Okres Hlohovec

Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00 Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára... Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:

Ponuka 2 Izbovych Bytov Na Predaj V Hlohovci Nehnutelnosti Sk

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára.

Drazba Spoluvlastnickeho Podilu O Velikosti Id 1 8 Pozemku K U Hlohovec Okdrazby Cz

Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Vytvorte si svoj vlastný plánovač dražieb vo forme kalendára. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci ….. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Hlohovec Kompletny Zoznam Novostavieb Novostavby Sk

Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní... Kolo hlohovecká 163/307, veľké ripňanydátum dražby: Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr.. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci …

Dupos Drazobna Spol S R O Dobrovoľne Drazby Bytov Domov Pozemkov A Inych Nehnuteľnosti

28 v obci kalná roztoka, ok. V deň, keď sa bude dražiť vaša vyhliadnutá nehnuteľnosť, dostanete pripomienku, aby ste na ňu nezabudli. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní.. 25.5.2017 o 12:00, 26.4.2017 o 12:00

Drazba Rodinneho Domu V Obci Hlohovec Okres Breclav Okdrazby Cz

Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka:. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba sa bude konať dňa 02.11.2021 o 10:00 v exekútorskom úrade judr. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie! Zobrazujú sa len dražby, ktoré sa konajú najbližších 5 dní. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec.. Pozrite si aktuálne prebiehajúce online aukcie!

Top Reality Rodinny Dom Hlohovec Drazba Dna 15 10 2021 Cena Je Podľa Znaleckeho Posudku Fotky

16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec... Všetky filtre a detailné informácie, prehľadávanie v mape a upozornenia na nové dražby. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec.

Dom Drazieb Drazby

Registrujte sa a získate prístup ku kompletným dátam, pokročilým filtrom, upozorneniam na nové dražby a mape. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Dražba rodinného domu, horné otrokovce, okres hlohovec. Konstrukce budovy je zděná, dům je v původním stavu a je určen k rekonstrukci … Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. Horné otrokovce, okres hlohovec obhliadka: Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č.

Drazba Rodinneho Domu V Obci Horne Otrokovce U9

Identifikované nehnuteľnosti sú zapísané na liste vlastníctva okresného úradu hlohovec, katastrálny odbor, lv č. Typ rodinný dom byt garáž polyfunkčný objekt administratívna budova výrobná hala nebytový priestor spojovacia budova pozemok hnuteľný majetok auto stroje rekreačné stredisko poľnohospodárska stavba hotel kaštieľ kultúrny dom trafo stanica chata penzion rozostavaná hala drevo stavba penzión. 28 v obci kalná roztoka, ok. Předmětem dražby je samostatně stojící, podsklepený, patrový rodinný dům v obci hlohovec, cca 9 km od města břeclavi. 16/03/2021 · dražba nehnuteľností v obci hlohovec v katastrálnom území hlohovec. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav. Poschodí… 21 420,00 € rodinný dom ul. Dražba rodinného domu v obci hlohovec, okres břeclav.

Popular posts from this blog

Ideje Paragraf 69 Ods. 3 Zákona O Dph

Is Atomic Mass On Top Or Bottom Zdarma

Atom Henares Brother